STUDIO

Purple Ink is een privé tattoo studio die alleen open is op afspraak. De studio bevindt zich op de bovenverdieping van mijn woonhuis, het voordeel daarvan is dat ik de studio niet deel met andere artiesten. Jij kan dus volledig privé en in een ontspannen sfeer jouw ideale tattoo laten zetten. Je mag uiteraard iemand meenemen ter ondersteuning maar wegens beperkte ruimte maximaal één persoon.

“Wil je een tattoo laten zetten bij Purple Ink? Neem dan contact met mij op.”

Het leukste van tatoeëren vind ik om, in overleg met jou, op zoek te gaan naar een persoonlijk ontwerp dat echt bij jou past. Een tatoeage is voor de rest van je leven dus het is heel belangrijk dat je uiteindelijk iets op je huid hebt staan waar je helemaal achter staat en waar je trots op kan zijn!  We bespreken samen wat voor tattoo je wil, als het idee duidelijk is maken we een afspraak en ga ik voor je aan de slag om een persoonlijk ontwerp te maken.

Ik vind eigenlijk alle tatoeage-stijlen leuk om te doen, maar het aller-tofste vind ik organische vormen (bloemen, planten, dieren), fijne lijnen en sierlijk werk, dotwork, zwart/wit, maar ook de watercolour techniek spreekt mij heel erg aan.

Uiteraard werk ik volgens hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. En ben ik in het bezit van een vergunning van de GGD.

Mijn openingstijden zijn verschillend, ik ben naast tatoeëerder ook docent Beeldende Vorming en moeder van 2 kids, dus ik tatoeëer wanneer ik wil en kan, dit is vooral buiten de reguliere openingstijden en in overleg met de klant.

 

BETALING

De prijs van je tattoo hangt af van: de grootte, de plek waar de tattoo komt, de kleur en het ontwerp. Als ik voor jouw een ontwerp ga maken, vraag ik vooraf een aanbetaling. Het bedrag van de aanbetaling is afhankelijk van de grootte van de tattoo. Als het ontwerp af is weet ik precies wat de tattoo precies gaat kosten. Op de dag dat de tattoo gezet wordt mag je de rest van het bedrag betalen, dit kan contant of ik stuur je een tikkie.