STUDIO

Purple Ink was een privé tattoo studio bij mij thuis die alleen open was op afspraak.
Maar vanwege de toenemende drukte is deze Paarse Oase opgenomen in het Goud Zwarte interieur van Artistic Needle Tattoo Shop op het van Zeggelenplein 100 in Haarlem. Dit is overigens nog steeds een prive studio, dus alleen open op afspraak.
Maar je bent ook daar van harte welkom!

“Wil je een tattoo laten zetten bij Purple Ink? Neem dan contact met mij op.”

Het leukste van tatoeëren vind ik om, voor jou, op zoek te gaan naar een persoonlijk ontwerp dat echt bij je past. Een tatoeage is voor de rest van je leven dus het is heel belangrijk dat je uiteindelijk iets op je huid hebt staan waar je helemaal achter staat en waar je trots op kan zijn!

Hoe gaat dat in zijn werk: Via de mail stuur jij een uitgebreide omschrijving van wat voor tattoo je wilt.
De plek, de grootte en de elementen die je erin wilt hebben zijn vooral van belang. Je kan altijd ook wat afbeeldingen meesturen.

Ik ga dan, in mijn eigen stijl, een persoonlijk en uniek tattoo ontwerp maken. Dit ontwerp krijg je pas op de dag van onze afspraak te zien. Er zijn dan altijd nog kleine aanpassingen mogelijk.

Mijn stijl kenmerkt zich door een tekenachtige stijl, fijne lijnen en organische vormen (bloemen, planten, dieren).

Uiteraard werk ik volgens hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. En ben ik in het bezit van een vergunning van de GGD. 

BETALING

De prijs van je tattoo hangt af van: de grootte, de plek waar de tattoo komt, de kleur en het ontwerp. Als ik voor jouw een ontwerp ga maken, vraag ik vooraf een aanbetaling. Het bedrag van de aanbetaling is afhankelijk van de grootte van de tattoo. Als het ontwerp af is weet ik precies wat de tattoo precies gaat kosten. Op de dag dat de tattoo gezet wordt mag je de rest van het bedrag betalen, dit kan contant of ik stuur je een tikkie.